SugarBearHair Vitamines zijn vitamine bevattende snoepjes die afkomstig zijn van de VS. Ze zijn gezoet met natuurlijke bessen voor een lekkere smaak waar je van kan genieten. Het bevat essentiële haar-vriendelijke ingrediënten als; Vitamine A, Vitamine C, Vitamine D, Vitamine…

Magic is een nieuwe wetenschappelijke doorbraak in de wereld van ontkleuringen. Het is de meeste krachtige oplichting van dit moment (10 niveaus) zonder gebruik van agressieve chemicalien zoals ammonia en sodium hydroxide. Nooit op dieren getest en vrij van parabenen.

We hebben de laatste paar weken van dit jaar een unieke actie. Koop een shampoo en conditioner van REDKEN en ontvang hier een gratis treatment  bij! #sinttip #kerstkado #masker #korting.

  15 – 19 november – Beauty week Schoonheidssalon Louise is in de week van 15 t/m 19 november aanwezig in de kapsalon. Profiteer deze hele Beautyweek van leuke aanbiedingen! Wenkbrauwen Epileren & Verven voor € 15,- Make-up advies +…

Nieuw bij Knipkeamer Rixt: Blézi. Een prachtig Nederlands make-up merk die gemakkelijk is aan te brengen én lang blijft zitten.

Voor de 3e keer op rij mochten wij het haar verzorgen voor de modeshow van Inuz Franeker en Surhuisterveen. Dit keer werd de voorjaar -zomer collectie getoond waar wij weer mooie kapsels bij hebben gemaakt. Hieronder een kleine impressie.  

Zet het vast in de agenda Op 25 juni organiseren wij de ladies night van het jaar. Met leuke stands van Nynke edelsmid, Inuz, Blezi. Dit mag je niet missen. Hou website en Facebook voor meer info in de gaten.