Behandelingen

Als u voor een behandeling komt, kunt u er op rekenen dat wij alles voor de volle 100% doen. Wij werken constant aan professionele en persoonlijke ontwikkeling en geven advies zodat u bij thuiskomst, maar ook daarna nog lang van uw kapsel kunt genieten.

Nagelstudio

Voor mooie nagels en handen kunt u terecht in onze nagelstudio. Een manicure behandeling voor zijde zachte, verzorgde handen of het lakken van uw nagels met gellak in de meest uiteenlopende kleuren zijn hierin mogelijk.

De gellak is geschikt om de natuurlijke nagel flexibel te verstevigen. Het is een sterke transparante of gekleurde gel die op de nagels wordt aangebracht. Hiermee voorkom je dat de nagels breken of scheuren.

De gellak blijft met een fantastische hoogglans zo’n 2 á 3 weken zitten.

Zonnebank

Om even lekker te ontspannen en voor een egale bruine teint over het gehele lichaam, kunt u tijdens onze openingstijden terecht onder zonnebank. Online een afspraak hiervoor maken is mogelijk.

Krulknippen

De kapsters van Knipkeamer Rixt beschikken over de kennis en technieken om krullend haar met speciale methodes in hun prachtige natuurlijke valling te knippen. En mede door het advies dat je krijgt over hoe je het thuis kunt behandelen, draag jij je krullend haar op de perfecte manier!!

Een speciale haarverzorgingslijn voor krullend haar is REDKEN Curvacious: Deze lijn geeft je haar meer vocht en proteïne waardoor je krullen meer veerkracht krijgen.

Highlights

Als je nu wilt gaan voor een paar zomerse lokken of voor een volledig lichtere kleuring in je haar: met highlights krijg je een prachtig natuurlijk effect.

Wij zetten de highlights met een colour board zodat wij ze nog dichter bij de aanzet kunnen plaatsen voor een mooier en natuurlijk resultaat.

Schoonheidssalon Louise

Schoonheidspecialiste Louise Duhoux is 23 lentes jong. Sinds 2013 afgestudeerd als schoonheidsspecialiste en Beauty Wellness and Management. Daarnaast gediplomeerd huidtherapeute en gespecialiseerd in huidverbetering.

U kunt bij Schoonheidssalon Louise genieten van een heerlijke ontspannen behandeling met de huidproducten van Mineral Care/ Skin Cosmetics. Kiest u voor persoonlijke aandacht, eerlijk advies en ontspanning? Dan bent u hier aan het juiste adres.

Het samenwerkingsverband tussen Knipkeamer Rixt en Schoonheidssalon Louise zorgt er voor dat u onder één dak alles vindt op het gebied van huid en haar.

Louise zal regelmatig in de kapsalon te vinden zijn voor het beantwoorden van vragen over huidverzorging en het geven van adviezen.

Bent u nu op zoek naar informatie over uw huid of heeft u vragen? Dan kunt u contact opnemen met 06- 107 427 56 of via de mail: info@schoonheidsalonlouise.nl Kijk voor meer informatie op de website www.schoonheidsalonlouise.nl

MAAK SNEL ONLINE JE AFSPRAAK